« Terug

Hoe kan ik de statistieken van mijn website controleren?

U kunt gebruik maken van Google Analytics om uw websiteverkeer te controleren. Google Analytics is een krachtig instrument dat kan worden ingezet voor het verzamelen en analyseren van websitestatistieken.

Als u Google Analytics wenst te gebruiken met Mozello:

1. Ga naar Google Analytics en maak een account aan.
  2. In uw Google Analytics-account, zoekt en kopieert u de Tracking-ID.
  3. Meld u aan op uw Mozello-account.
  4. Klik op Instellingen > Algemene instellingen.
  5. In het veld Google Analytics Tracking-ID plakt u uw Google Analytics tracking-ID.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.
  7. U kunt dan uw statistieken controleren vanuit uw Google Analytics-account. Merk op dat het een paar dagen kan duren voordat u de statistieken kunt zien in uw Google Analytics-account.

« Terug