« Terug

Hoe gebruik ik een domein dat ik elders heb gekocht?

Om een ​​domein te gebruiken dat u elders hebt gekocht:

1. Koop het Premium-abonnement
  2. In uw Mozello-account klikt u op Instellingen > Domeinen/adres en Domein toevoegen dat ik al bezit
  3. Verwijs uw domeinnaam door naar Mozello-servers

Domeinnaam doorverwijzen naar Mozello-servers

Als u uw domeinnaam apart hebt gekocht bij een ander bedrijf, dan moet u uw domeinnaam doorverwijzen naar Mozello-servers.

U moet ingelogd zijn op het configuratiescherm van uw domeinnaam en de volgende DNS-records toevoegen aan uw domeininstellingen (vervang uwdomein.com met uw werkelijke domeinnaam):

• CNAME-record voor www.uwdomein.com dat verwijst naar web.mozello.com
  • A-record voor uwdomein.com dat verwijst naar 52.16.206.81 *

* Het type A-record is enkel voor doorverwijzingen van niet-www-domeinen. Gebruik dit IP-adres nooit voor uw www-domein, omdat uw website in feite wordt gehost op web.mozello.com.

Als u niet weet hoe u dit moet doen, neem dan contact op met de technische ondersteuning van het bedrijf waar u uw domeinnaam heeft geregistreerd en vraag hen om de bovenstaande wijzigingen voor u te doen.